Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
natanael Pejes Occidentales
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo speelt de bal door. Brito rent richting de bal. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Bueno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Losada passt de bal met de wreef. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camacho krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Aguilar trapt de bal weg van het doel. Losada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Blanco krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Aguilar trapt de bal weg. Acero rent richting de bal. Alcázar maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Alcázar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alcázar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Acero raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. Aguilar rent richting de bal. Aguilar speelt de bal door. Brito is nu in balbezit. Brito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
natanael - Pejes Occidentales 1:0

30e minuut.
Echevarria geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acero met een snelle inworp. Brugal rent richting de bal. Brugal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: natanael 67%, Pejes Occidentales 33%.
natanael - Pejes Occidentales 1:0

51e minuut.
Aguilar passt de bal in één keer door. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brugal zijn tegenspeler op de grond. Brugal krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Aguilar passt de bal in één keer door. Paniagua onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blanco neemt de hoekschop. Brito springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Brugal met een sublieme pass. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Echevarria passt de bal zonder na te denken. Duarte is nu in balbezit. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Aguilar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Aguilar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aponte. Aguilar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aguilar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blanco is nu in balbezit. Blanco geeft de bal voor. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito schiet op doel. Bueno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: natanael 42%, Pejes Occidentales 58%.
natanael - Pejes Occidentales 1:0