Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
natanael yoel
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Alcázar geeft een hoge lob. Molina kopt de bal weg. Pérez is nu in balbezit. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho is nu in balbezit. Brito onderschept slim de pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Camacho rent richting de bal. Pérez onderschept slim de pass. Pérez speelt de bal door. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ... Echevarria heeft problemen om de bal te vangen. Chico rent richting de bal. Chico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
natanael - yoel 0:1

25e minuut.
Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
natanael - yoel 1:1

34e minuut.
Brito rent richting de bal. Aguilar rent richting de bal. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bueno haalt uit met een fantastische trap. Daar is Balaguer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chico rent richting de bal. Chico haalt uit met een fantastische trap. Aguilar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
natanael - yoel 1:2

41e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camacho met een snelle inworp. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: natanael 57%, yoel 43%.
natanael - yoel 1:2

54e minuut.
Aguilar schiet op doel. Compres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blanco neemt de hoekschop. Conde kopt de bal weg. Camacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
natanael - yoel 2:2

59e minuut.
Bueno geeft een lange en hoge pass. Blanco is nu in balbezit. Osuna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acevedo met een snelle inworp. Blanco geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: natanael 55%, yoel 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
natanael - yoel 2:2