Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yoel natanael
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Camacho passt de bal met de wreef. Pérez is nu in balbezit. Pérez geeft een lange en hoge pass. Linares rent richting de bal. Linares schiet op doel. Aguilar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
yoel - natanael 1:0

17e minuut.
Conde geeft een hoge lob. Guerrero kopt de bal weg. Pérez is nu in balbezit. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito draait met de bal, schiet en ... Camacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Pérez rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brito schiet op doel. Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Chico is nu in balbezit. Méndez rent richting de bal. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Aguilar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balaguer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chico is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
yoel - natanael 2:0

44e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Alcázar met een sublieme pass. Osuna is nu in balbezit. Brito onderschept slim de pass. Brito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoel 55%, natanael 45%.
yoel - natanael 2:0

77e minuut.
Molina met een snelle inworp. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez speelt de bal door. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Aguilar met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Pérez de bal. Pérez passt de bal zonder na te denken. Chico is nu in balbezit. Chico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
yoel - natanael 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoel 50%, natanael 50%.
yoel - natanael 3:0