Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pimentin del Caribe equipo invencible
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Moreno rent richting de bal. Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Alberti ... Strafschop! Alberti krijgt een gele kaart. Alvarez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castillo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pimentin del Caribe - equipo invencible 1:0

16e minuut.
Alberti passt de bal zonder na te denken. Cintron is nu in balbezit. Cintron speelt de bal door. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abreu met een harde bal richting middenveld. Castillo kopt de bal weg. Mella is nu in balbezit. Mella draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delgado met een sublieme pass. Díez kopt de bal weg. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo verovert de bal door een tackle van achteren. Aguayo geeft een lange en hoge pass. Mella rent richting de bal. Mella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pimentin del Caribe - equipo invencible 2:0

45e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo speelt de bal door. León is nu in balbezit. León draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pimentin del Caribe 50%, equipo invencible 50%.
Pimentin del Caribe - equipo invencible 2:0

49e minuut.
Díez met een snelle inworp. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez geeft een lange en hoge pass. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez geeft de bal voor. Guillén heeft problemen om de bal te vangen. Mella is nu in balbezit. Mella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Aponte rent richting de bal. Aponte geeft een lange en hoge pass. Daar is Alvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Pereira geeft de bal voor. Aponte rent richting de bal. Aponte geeft de bal voor. Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pimentin del Caribe 46%, equipo invencible 54%.
Pimentin del Caribe - equipo invencible 2:0