Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
natanael Macheteros Remojados
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
hopeless Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Camacho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Camacho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guerrero met een snel genomen vrije trap. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Barceló kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Barceló trapt de bal weg. Camacho rent richting de bal. Camacho passt de bal zonder na te denken. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Echevarria rent richting de bal. Duarte onderschept slim de pass. Balaguer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duarte legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duarte raakt geblesseerd tijdens het duel. Brito wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Mella verovert de bal door een tackle van achteren. Mella geeft de bal voor. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Duarte schiet op doel. Aguilar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
natanael - Macheteros Remojados 0:1

45e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
natanael - Macheteros Remojados 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: natanael 57%, Macheteros Remojados 43%.
natanael - Macheteros Remojados 0:2

51e minuut.
Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito speelt de bal door. Balaguer heeft problemen om de bal te vangen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Correa rent richting de bal. Correa geeft een hoge lob. Duarte is nu in balbezit. Duarte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: natanael 55%, Macheteros Remojados 45%.
natanael - Macheteros Remojados 0:2