Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la vega city fc JOAO MANOEL
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 13.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


20e minuut.
Inworp. Morales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón geeft de bal voor. Montaño kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cabrera met de inworp. Galván controleert de bal met de borst. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván onderschept slim de pass. Galván geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Henríquez rent richting de bal. Henríquez geeft de bal voor. Gil is nu in balbezit. Aragón onderschept slim de pass. Aragón schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Henríquez passt de bal zonder na te denken. Perales rent richting de bal. Perales passt de bal met de wreef. Adrián rent richting de bal. Adrián schiet op doel. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la vega city fc 39%, JOAO MANOEL 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la vega city fc - JOAO MANOEL 0:0

62e minuut.
Soldevilla rent richting de bal. Soldevilla geeft een hoge lob. Gil speelt de bal door. Aguado is nu in balbezit. Aguado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales onderschept slim de pass. Morales geeft de bal voor. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Aguado is nu in balbezit. Aguado schiet op doel. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aragón rent richting de bal. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een hoge lob. Linares rent richting de bal. Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado draait met de bal, schiet en ... Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Morales is nu in balbezit. Morales geeft een hoge lob. Arvelo heeft problemen om de bal te vangen. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la vega city fc - JOAO MANOEL 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la vega city fc 34%, JOAO MANOEL 66%.
la vega city fc - JOAO MANOEL 1:0