Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JOAO MANOEL la vega city fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
5 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Henríquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galván is nu in balbezit. Galván probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Linares geeft een lange en hoge pass. Montaño rent richting de bal. Perales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montaño wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Daar is Soldevilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabrera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cabrera kan niet meer verder spelen. Durán komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOAO MANOEL 39%, la vega city fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JOAO MANOEL - la vega city fc 0:0

67e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio passt de bal met de wreef. Adrián is nu in balbezit. Adrián haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Camacho rent richting de bal. Durán onderschept slim de pass. Aragón is nu in balbezit. Aguado rent richting de bal. Aguado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JOAO MANOEL - la vega city fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOAO MANOEL 23%, la vega city fc 77%.
JOAO MANOEL - la vega city fc 0:1