Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones del Escogido la vega city fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


8e minuut.
Brugal met een sublieme pass. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso passt de bal zonder na te denken. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Aragón passt de bal met de wreef. Galván rent richting de bal. Lorenzo rent richting de bal. Aragón rent richting de bal. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Escogido - la vega city fc 0:1

30e minuut.
Acosta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montaño met een snelle inworp. Aragón rent richting de bal. Aragón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Escogido - la vega city fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones del Escogido 60%, la vega city fc 40%.
Leones del Escogido - la vega city fc 0:2

51e minuut.
Galván rent richting de bal. Galván geeft de bal voor. Alvarado is nu in balbezit. Aguado onderschept slim de pass. Aguado schiet op doel. Pimentel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Alvarado de bal onder controle te krijgen. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pimentel bokst de bal weg.

72e minuut.
Morales passt de bal zonder na te denken. Aragón is nu in balbezit. Aguado is nu in balbezit. Aragón rent richting de bal. Aragón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Abel speelt de bal door. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones del Escogido 51%, la vega city fc 49%.
Leones del Escogido - la vega city fc 0:2