Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
telfot ramiro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Ávila onderschept slim de pass. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro probeert naar een medespeler te passen. Ávila is nu in balbezit. Ávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
telfot - ramiro 0:1

5e minuut.
Cintron geeft de bal voor. Perelló rent richting de bal. Perelló passt de bal met de wreef. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. De bal raakt de paal. Benito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Peláez is nu in balbezit. Peláez geeft een lange en hoge pass. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Barreiro geeft een hoge lob. Carmona met een sublieme pass. Benito met een sublieme pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Benito onderschept slim de pass. Benito passt de bal met de wreef. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Benito kopt de bal weg. Castillo rent richting de bal. Barreiro onderschept slim de pass. Barreiro schiet op doel. Cintron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Castillo probeert de bal aan de voet te houden. Ávila is nu in balbezit. Casasnovas onderschept slim de pass. Casasnovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
telfot - ramiro 1:1

41e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Morillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pimentel raakt geblesseerd tijdens het duel. Benito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila is nu in balbezit. Ávila schiet op doel. Carmona bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
telfot - ramiro 1:2

43e minuut.
Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez geeft een hoge lob. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila onderschept slim de pass. Ávila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Balbuena rent richting de bal. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Castillo rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Linares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telfot 58%, ramiro 42%.
telfot - ramiro 1:2

47e minuut.
Barreiro onderschept slim de pass. Barreiro passt de bal met de wreef. Ávila is nu in balbezit. Ávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
telfot - ramiro 1:3

63e minuut.
Ávila rent richting de bal. Perelló rent richting de bal. Perelló passt de bal zonder na te denken. Mella is nu in balbezit. Mella geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barreiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barreiro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Morillo is nu in balbezit. Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Pimentel passt de bal zonder na te denken. Ávila is nu in balbezit. Ávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Brugal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez met de inworp. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro draait met de bal, schiet en ... Carmona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telfot 46%, ramiro 54%.
telfot - ramiro 1:3