Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Rozagantes Leones del Escogido
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla is nu in balbezit. Alonso onderschept slim de pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fernández passt de bal met de wreef. Burgos rent richting de bal. Burgos probeert naar een medespeler te passen. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cortés geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abel met een snelle inworp. Alonso rent richting de bal. Alonso geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso passt de bal in één keer door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fernández raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Rozagantes 61%, Leones del Escogido 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Rozagantes - Leones del Escogido 0:0

63e minuut.
Lorenzo passt de bal in één keer door. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco speelt de bal door. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo schiet op doel. Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugal is nu in balbezit. Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Abel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Rozagantes 38%, Leones del Escogido 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Rozagantes - Leones del Escogido 0:0