Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
braseloana de españa la vega city fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Pizarro geeft de bal voor. Inworp. Morales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aragón is nu in balbezit. Aragón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Aquino is nu in balbezit. Aquino geeft de bal voor. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
braseloana de españa - la vega city fc 1:0

23e minuut.
Aragón is nu in balbezit. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo speelt de bal door. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván met een sublieme pass. Montaño probeert de bal aan de voet te houden. Aguado rent richting de bal. Aguado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
braseloana de españa - la vega city fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: braseloana de españa 53%, la vega city fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
braseloana de españa - la vega city fc 1:1

50e minuut.
Henríquez geeft de bal voor. Aguilar kopt de bal weg. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
braseloana de españa - la vega city fc 1:2

67e minuut.
Bermúdez kopt de bal weg. Campillo rent richting de bal. Met opzet legt Henríquez zijn tegenspeler op de grond. Henríquez krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Doeltrap. Baquero met een harde bal richting middenveld. Campillo kopt de bal weg. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Inworp. Pizarro met de inworp. Aquino kan de bal niet met de borst controleren. Aquino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Galván speelt de bal door. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón is nu in balbezit. Aragón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Montaño is nu in balbezit. Bermúdez is nu in balbezit. Montaño schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Montaño naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: braseloana de españa 60%, la vega city fc 40%.
braseloana de españa - la vega city fc 1:2