Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JOAO MANOEL Tigres Rozagantes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Camacho speelt de bal door. Klungelig pakt Padilla de bal. Adrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrián haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Comas onderschept slim de pass. Comas probeert naar een medespeler te passen. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arvelo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
JOAO MANOEL - Tigres Rozagantes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOAO MANOEL 47%, Tigres Rozagantes 53%.
JOAO MANOEL - Tigres Rozagantes 0:1

55e minuut.
Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal in één keer door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Osorio passt de bal zonder na te denken. Adrián heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez rent richting de bal. Adrián verovert de bal door een tackle van achteren. Adrián schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOAO MANOEL 42%, Tigres Rozagantes 58%.
JOAO MANOEL - Tigres Rozagantes 0:1