Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Rozagantes JOAO MANOEL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 13.1
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Osorio probeert naar een medespeler te passen. Adrián is nu in balbezit. Fernández maakt een afschuwelijke overtreding. Fernández is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Domínguez kopt de bal weg. Klungelig pakt Mella de bal. Adrián rent richting de bal. Adrián schiet op doel. Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Rozagantes - JOAO MANOEL 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Burgos de bal. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo rent richting de bal. Comas verovert de bal door een tackle van achteren. Comas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigres Rozagantes - JOAO MANOEL 1:1

19e minuut.
Osorio speelt de bal door. Burgos rent richting de bal. Burgos speelt de bal door. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho passt de bal met de wreef. Cortés is nu in balbezit. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Osorio rent richting de bal. Osorio passt de bal in één keer door. Adrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrián draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Comas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgos rent richting de bal. Burgos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Rozagantes - JOAO MANOEL 2:1

44e minuut.
Osorio probeert de bal met de borst te controleren. Polanco is nu in balbezit. Polanco passt de bal met de wreef. Adrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrián schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Rozagantes 51%, JOAO MANOEL 49%.
Tigres Rozagantes - JOAO MANOEL 2:1

48e minuut.
Guerrero met een snelle inworp. Camacho is nu in balbezit. Camacho met een sublieme pass. Adrián rent richting de bal. Adrián draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigres Rozagantes - JOAO MANOEL 2:2

54e minuut.
Camacho passt de bal zonder na te denken. Burgos is nu in balbezit. Burgos passt de bal in één keer door. Daar is Comas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Correa trapt de bal weg. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Osorio passt de bal in één keer door. Adrián is nu in balbezit. Adrián draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco geeft een hoge lob. Arvelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Comas rent richting de bal. Comas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Dávila geeft een lange en hoge pass. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel. Comas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mella rent richting de bal. Osorio onderschept slim de pass. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Guerrero kopt de bal weg. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Rozagantes 48%, JOAO MANOEL 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Rozagantes - JOAO MANOEL 2:2