Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones del Escogido telfot
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lorenzo probeert de bal met de borst te controleren. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Brugal rent richting de bal. Mella onderschept slim de pass. Mella passt de bal in één keer door. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lorenzo met een sublieme pass. Perelló rent richting de bal. Perelló passt de bal zonder na te denken. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo rent richting de bal. Aponte probeert naar een medespeler te passen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Pimentel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Morillo rent richting de bal. Padilla onderschept slim de pass. Padilla speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mella verovert de bal door een tackle van achteren. Mella met een sublieme pass. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo draait met de bal, schiet en ... Pimentel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Escogido - telfot 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones del Escogido 41%, telfot 59%.
Leones del Escogido - telfot 0:1

54e minuut.
Brugal rent richting de bal. Brugal speelt de bal door. Mella met een sublieme pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Perelló is nu in balbezit. Alonso onderschept slim de pass. Alonso passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Brugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugal passt de bal zonder na te denken. Alonso rent richting de bal. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Brugal geeft een hoge lob. Castillo controleert de bal met de borst. Alonso rent richting de bal. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones del Escogido 46%, telfot 54%.
Leones del Escogido - telfot 0:1