Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
braseloana de españa Bohemios Feroces
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Aquino met een snelle inworp. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera met een sublieme pass. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
braseloana de españa - Bohemios Feroces 1:0

15e minuut.
Conde is nu in balbezit. Moya is nu in balbezit. Conde onderschept slim de pass. Conde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
braseloana de españa - Bohemios Feroces 1:1

20e minuut.
Compres passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Contreras de bal. Met opzet legt Aquino zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aquino naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino met een sublieme pass. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Chico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
braseloana de españa - Bohemios Feroces 2:1

37e minuut.
Oliva met de inworp. Contreras is nu in balbezit. Contreras passt de bal in één keer door. Compres rent richting de bal. Compres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: braseloana de españa 58%, Bohemios Feroces 42%.
braseloana de españa - Bohemios Feroces 2:1

62e minuut.
Contreras passt de bal zonder na te denken. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo met een sublieme pass. Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lorenzo kopt de bal weg. Díez is nu in balbezit. Abel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abel krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres onderschept slim de pass. Compres probeert naar een medespeler te passen. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lorenzo speelt de bal door. Prieto rent richting de bal. Prieto met een sublieme pass. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado passt de bal in één keer door. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Abel is nu in balbezit. Abel speelt de bal door. Compres is nu in balbezit. Compres met een sublieme pass. Contreras geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: braseloana de españa 47%, Bohemios Feroces 53%.
braseloana de españa - Bohemios Feroces 2:1