Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Rozagantes Bohemios Feroces
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Compres is nu in balbezit. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abel de bal. Abel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Abel is nu in balbezit. Burgos rent richting de bal. Burgos passt de bal in één keer door. Daar is Abel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos geeft de bal voor. Calderón rent richting de bal. Calderón geeft een lange en hoge pass. Balbuena probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Abel is nu in balbezit. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos is nu in balbezit. Burgos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde onderschept slim de pass. Conde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Calderón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prieto rent richting de bal. Calderón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calderón krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Abel geeft een lange en hoge pass. Cortés probeert de bal met de borst te controleren. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres is nu in balbezit. Compres draait met de bal, schiet en ... Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Burgos passt de bal met de wreef. Abel rent richting de bal. Abel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abel krijgt een gele kaart. Abel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Espinosa komt het veld opgelopen. Burgos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Chico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Rozagantes - Bohemios Feroces 1:0

28e minuut.
Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos probeert naar een medespeler te passen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Balbuena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Rozagantes - Bohemios Feroces 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Rozagantes 38%, Bohemios Feroces 62%.
Tigres Rozagantes - Bohemios Feroces 2:0

53e minuut.
Oliva geeft een hoge lob. Inworp. Comas met de inworp. Burgos is nu in balbezit. Burgos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Compres is nu in balbezit. Conde geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Padilla de bal. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fernández onderschept slim de pass. Abel onderschept slim de pass. Abel speelt de bal door. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel. Chico bokst de bal weg.

68e minuut.
Burgos speelt de bal door. Aponte rent richting de bal. Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Rozagantes - Bohemios Feroces 3:0

75e minuut.
Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abel. Calderón raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Polanco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mella de bal onder controle te krijgen. Conde rent richting de bal. Conde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Conde is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Rozagantes - Bohemios Feroces 3:1

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Otero niet meer kan verder spelen. Aragón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Rozagantes 43%, Bohemios Feroces 57%.
Tigres Rozagantes - Bohemios Feroces 3:1