Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la vega city fc telfot
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Galván is nu in balbezit. Casasnovas verovert de bal door een tackle van achteren. Casasnovas probeert naar een medespeler te passen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la vega city fc - telfot 0:1

20e minuut.
Morillo is nu in balbezit. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morillo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Carmona met een harde bal richting middenveld. Casasnovas kopt de bal weg. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castillo onderschept slim de pass. Castillo passt de bal met de wreef. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Perelló onderschept slim de pass. Perelló passt de bal met de wreef. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Espinosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mella neemt de hoekschop. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ledesma speelt de bal door. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón is nu in balbezit. Aragón schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brugal de bal onder controle te krijgen. Carmona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la vega city fc 44%, telfot 56%.
la vega city fc - telfot 0:1

69e minuut.
Henríquez speelt de bal door. Montaño is nu in balbezit. Ledesma maakt een afschuwelijke overtreding. Ledesma is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Espinosa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mella met de inworp. Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Perelló is nu in balbezit. Perelló passt de bal zonder na te denken. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la vega city fc 52%, telfot 48%.
la vega city fc - telfot 0:1