Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones del Escogido ramiro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 23
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Brugal rent richting de bal. Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. Brugal rent richting de bal. Barreiro onderschept slim de pass. Barreiro schiet op doel. Pimentel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Aponte is nu in balbezit. Aponte passt de bal in één keer door. Ávila rent richting de bal. Ávila schiet op doel. Acosta probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila is nu in balbezit. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gil trapt de bal weg van het doel. Peláez kopt de bal weg. Godoy speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Escogido - ramiro 1:0

13e minuut.
Pimentel speelt de bal door. Lorenzo kan de bal niet met de borst controleren. Ávila rent richting de bal. Ávila haalt uit met een fantastische trap. Pimentel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leones del Escogido - ramiro 1:1

21e minuut.
Brugal is nu in balbezit. Benito met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Ávila onderschept slim de pass. Ávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones del Escogido 65%, ramiro 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones del Escogido - ramiro 1:1

46e minuut.
Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel geeft een lange en hoge pass. Ávila rent richting de bal. Barreiro rent richting de bal. Barreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Escogido - ramiro 1:2

67e minuut.
Alvarado passt de bal zonder na te denken. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro probeert naar een medespeler te passen. Ávila rent richting de bal. Ávila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pimentel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Bermúdez met een sublieme pass. Benito is nu in balbezit. Benito probeert naar een medespeler te passen. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pimentel trapt de bal weg. Benito probeert de bal met de borst te controleren. Benito speelt de bal door. Barreiro rent richting de bal. Barreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones del Escogido - ramiro 1:3

88e minuut.
Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones del Escogido 58%, ramiro 42%.
Leones del Escogido - ramiro 1:3