Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la vega city fc Tigres Rozagantes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Durán is nu in balbezit. Aragón rent richting de bal. Fernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aragón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño met een sublieme pass. Polanco rent richting de bal. Aguado rent richting de bal. Aguado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la vega city fc - Tigres Rozagantes 1:0

42e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel probeert naar een medespeler te passen. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la vega city fc 34%, Tigres Rozagantes 66%.
la vega city fc - Tigres Rozagantes 1:0

55e minuut.
Henríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Durán is nu in balbezit. Burgos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burgos krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Daar is Cortés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguado is nu in balbezit. Aguado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mella de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Durán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pimentel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la vega city fc 39%, Tigres Rozagantes 61%.
la vega city fc - Tigres Rozagantes 1:0