Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona y lionel messi lincon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ávila met de inworp. Morales geeft een lange en hoge pass. Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho rent richting de bal. Camacho draait met de bal, schiet en ... Gómez bokst de bal weg.

7e minuut.
Ávila kopt de bal weg. Klungelig pakt Camacho de bal. Bermúdez rent richting de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Agustín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Linares komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Klungelig pakt Delgado de bal. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez rent richting de bal. Camacho onderschept slim de pass. Camacho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona y lionel messi - lincon 1:0

17e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez speelt de bal door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcelona y lionel messi - lincon 1:1

20e minuut.
Aponte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Delgado de bal. Abreu is nu in balbezit. Delgado onderschept slim de pass. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona y lionel messi - lincon 2:1

21e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Morales onderschept slim de pass. Morales probeert naar een medespeler te passen. Camacho rent richting de bal. Camacho schiet op doel. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Abreu is nu in balbezit. Camacho onderschept slim de pass. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Campuzano probeert naar een medespeler te passen. Morales rent richting de bal. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona y lionel messi 49%, lincon 51%.
barcelona y lionel messi - lincon 2:1

52e minuut.
Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez is nu in balbezit. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón schiet op doel. Batlle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano passt de bal met de wreef. Camacho rent richting de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aponte neemt de hoekschop. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona y lionel messi - lincon 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona y lionel messi 56%, lincon 44%.
barcelona y lionel messi - lincon 3:1