Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thufamositho los pico y pala
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Aguado passt de bal zonder na te denken. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez passt de bal in één keer door. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Cintron speelt de bal door. Adrián geeft een lange en hoge pass. Daar is Díez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob. Brito rent richting de bal. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Aguirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avilés is nu in balbezit. Avilés geeft een hoge lob. Blasco is nu in balbezit. Blasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez is nu in balbezit. Pérez speelt de bal door. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez onderschept slim de pass. Pérez met een sublieme pass. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thufamositho 31%, los pico y pala 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thufamositho - los pico y pala 0:0

48e minuut.
Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avilés is nu in balbezit. Avilés speelt de bal door. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thufamositho - los pico y pala 0:1

59e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Blasco zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Blasco moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Blasco schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Pérez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cintron met de inworp. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thufamositho 49%, los pico y pala 51%.
Thufamositho - los pico y pala 0:1