Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayahibense barcsa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco passt de bal in één keer door. Carvajal is nu in balbezit. Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
León is nu in balbezit. León met een sublieme pass. Pizarro rent richting de bal. Pizarro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Comas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Burgos geeft de bal voor. Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal geeft de bal voor. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
León probeert naar een medespeler te passen. Compres geeft een hoge lob. Daar is Polanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde is nu in balbezit. Conde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
León bereikt de bal nog maar net als eerste. León probeert naar een medespeler te passen. Burgos is nu in balbezit. Pizarro rent richting de bal. Pizarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayahibense 61%, barcsa 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayahibense - barcsa 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez met een snelle inworp. Polanco is nu in balbezit. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde geeft de bal voor. Paal! Flores werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayahibense - barcsa 0:1

73e minuut.
Comas is nu in balbezit. Comas passt de bal in één keer door. Burgos heeft problemen om de bal te vangen. Conde is nu in balbezit. Conde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayahibense 46%, barcsa 54%.
Bayahibense - barcsa 0:1