Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayahibense los marjinados
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Alemán met een sublieme pass. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Baquero speelt de bal door. Cadenas heeft problemen om de bal te vangen. Duarte is nu in balbezit. Cadenas onderschept slim de pass. Cadenas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Curiel rent richting de bal. Bello is nu in balbezit. Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Benito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva is nu in balbezit. Met opzet legt Bello zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bello naar de kleedkamers voor een vroege douche. Oliva roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Oliva kan niet meer verder spelen. Paniagua komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Comas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conde met de inworp. Ortega is nu in balbezit. Ortega geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega passt de bal met de wreef. Estrada is nu in balbezit. Brito onderschept slim de pass. Brito draait met de bal, schiet en ... Flores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Alemán rent richting de bal. Polanco onderschept slim de pass. Polanco geeft de bal voor. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua draait met de bal, schiet en ... Colón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayahibense - los marjinados 1:0

32e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft de bal voor. Inworp. Lugo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortega geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brito maakt een snoekduik en kopt de bal. Flores maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayahibense - los marjinados 1:1

35e minuut.
Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco geeft de bal voor. Burgos kopt de bal weg. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayahibense - los marjinados 1:2

39e minuut.
Polanco probeert naar een medespeler te passen. Paniagua is nu in balbezit. Dávila is nu in balbezit. Paniagua onderschept slim de pass. Paniagua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Paniagua rent richting de bal. Duarte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duarte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayahibense 42%, los marjinados 58%.
Bayahibense - los marjinados 1:2

48e minuut.
Dávila speelt de bal door. Ortega rent richting de bal. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Brito rent richting de bal. Brito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Padilla onderschept slim de pass. Padilla met een sublieme pass. Baquero rent richting de bal. Baquero draait met de bal, schiet en ... Duarte heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayahibense - los marjinados 2:2

67e minuut.
Inworp. Benito met een snelle inworp. Paniagua geeft een lange en hoge pass. Cadenas rent richting de bal. Cadenas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayahibense - los marjinados 3:2

70e minuut.
Alemán verovert de bal door een tackle van achteren. Alemán passt de bal in één keer door. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito draait met de bal, schiet en ... Comas probeert de bal aan de voet te houden. Flores kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayahibense - los marjinados 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayahibense 54%, los marjinados 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayahibense - los marjinados 3:3