Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los marjinados barcsa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. Crisostomo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert González de bal onder controle te krijgen. Brito is nu in balbezit. Brito draait met de bal, schiet en ... Cintron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

3e minuut.
León kopt de bal weg. Klungelig pakt Brito de bal. González rent richting de bal. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contreras met een snelle inworp. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde geeft de bal voor. Bello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Crisostomo geeft een lange en hoge pass. Conde kopt de bal weg. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los marjinados - barcsa 0:1

26e minuut.
Duarte geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez met een snelle inworp. Daar is Conde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
González geeft een hoge lob. Alemán rent richting de bal. Alemán met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Pérez onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
González is nu in balbezit. Brito onderschept slim de pass. Brito speelt de bal door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los marjinados - barcsa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los marjinados 52%, barcsa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los marjinados - barcsa 1:1

70e minuut.
Bello passt de bal zonder na te denken. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León met een sublieme pass. Brito is nu in balbezit. Brito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los marjinados 53%, barcsa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los marjinados - barcsa 1:1