Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los pico y pala barcsa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Espinosa heeft problemen om de bal te vangen. León is nu in balbezit. Espinosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espinosa krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez speelt de bal door. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cintron rent richting de bal. León rent richting de bal. Cintron verovert de bal door een tackle van achteren. Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés haalt uit met een fantastische trap. Cintron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avilés heeft problemen om de bal te vangen. Avilés geeft een hoge lob. Cintron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los pico y pala - barcsa 1:0

27e minuut.
Blasco is nu in balbezit. Blasco geeft een hoge lob. Contreras kopt de bal weg. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
León rent richting de bal. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. León verovert de bal door een tackle van achteren. León geeft de bal voor. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pizarro passt de bal met de wreef. Avilés met een sublieme pass. Compres is nu in balbezit. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa schiet op doel. Cintron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los pico y pala 35%, barcsa 65%.
los pico y pala - barcsa 1:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blasco met de inworp. León rent richting de bal. Avilés verovert de bal door een tackle van achteren. Avilés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Pérez met de inworp. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Estévez passt de bal met de wreef. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira passt de bal met de wreef. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los pico y pala 41%, barcsa 59%.
los pico y pala - barcsa 1:0