Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcsa Thufamositho
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
León onderschept slim de pass. León met een sublieme pass. Crisostomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cortés probeert naar een medespeler te passen. Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal met de wreef. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Garrido geeft een hoge lob. Inworp. Díez met een snelle inworp. Pérez geeft een hoge lob. Compres kopt de bal weg. Cintron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Otero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
barcsa - Thufamositho 0:1

41e minuut.
Osuna passt de bal zonder na te denken. Balaguer rent richting de bal. Pizarro begaat een overtreding. Pizarro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcsa 68%, Thufamositho 32%.
barcsa - Thufamositho 0:1

55e minuut.
Compres is nu in balbezit. Compres geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pérez de bal. Pizarro rent richting de bal. Pizarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcsa - Thufamositho 1:1

59e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Otero rent richting de bal. Otero passt de bal in één keer door. Aguado rent richting de bal. Aguado geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
León geeft een hoge lob. Inworp. Aguado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna passt de bal in één keer door. Pizarro rent richting de bal. Pizarro draait met de bal, schiet en ... Castro bokst de bal weg.

67e minuut.
Adrián bereikt de bal nog maar net als eerste. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León geeft een lange en hoge pass. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cintron probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ortega de bal. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel. Cintron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcsa - Thufamositho 1:2

70e minuut.
Osuna heeft problemen om de bal te vangen. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal met de wreef. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Pérez onderschept slim de pass. Pérez speelt de bal door. Otero is nu in balbezit. Otero haalt uit met een fantastische trap. Cintron bokst de bal weg.

76e minuut.
Oliva met een sublieme pass. León is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Compres geeft de bal voor. Pérez kopt de bal weg. Daar is Carballo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizarro rent richting de bal. Pizarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Castro met een harde bal richting middenveld. Pérez rent richting de bal. Pérez geeft een lange en hoge pass. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcsa 55%, Thufamositho 45%.
barcsa - Thufamositho 1:2