Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JANCER NP Milan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado speelt de bal door. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JANCER - NP Milan 1:0

21e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft een hoge lob. Daar is Brugal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa bokst de bal weg.

23e minuut.
Compres onderschept slim de pass. Compres passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Delgado rent richting de bal. Arvelo geeft de bal voor. Inworp. Santana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JANCER - NP Milan 2:0

33e minuut.
Compres rent richting de bal. Compres passt de bal zonder na te denken. Carbonell met een sublieme pass. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JANCER 38%, NP Milan 62%.
JANCER - NP Milan 2:0

54e minuut.
Espinosa met de inworp. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antón maakt een afschuwelijke overtreding. Antón krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Compres heeft problemen om de bal te vangen. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana maakt een afschuwelijke overtreding. Santana krijgt een gele kaart. Aragón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna speelt de bal door. Santana rent richting de bal. Compres onderschept slim de pass. Compres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alburquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Alburquerque geeft een hoge lob. Compres rent richting de bal. Compres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JANCER - NP Milan 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JANCER 51%, NP Milan 49%.
JANCER - NP Milan 2:1