Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apocalicse Gloriosos del Cibao
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Adán geeft een hoge lob. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarez. Galván raakt geblesseerd tijdens het duel. Baquero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Polanco passt de bal zonder na te denken. Galván rent richting de bal. Galván schiet op doel. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apocalicse - Gloriosos del Cibao 0:1

28e minuut.
Calderón met de inworp. Alonso is nu in balbezit. Alonso geeft een lange en hoge pass. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
apocalicse - Gloriosos del Cibao 1:1

30e minuut.
Baquero geeft een hoge lob. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal met de wreef. Galván rent richting de bal. Galván schiet op doel. Muñoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Sanchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchez geeft de bal voor. Polanco kopt de bal weg. Galván is nu in balbezit. Galván draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apocalicse 43%, Gloriosos del Cibao 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
apocalicse - Gloriosos del Cibao 1:1

49e minuut.
Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Baquero speelt de bal door. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco rent richting de bal. Polanco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
apocalicse - Gloriosos del Cibao 1:2

64e minuut.
Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft de bal voor. Garrido kan de bal niet met de borst controleren. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Polanco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espinosa met een snelle inworp. Alonso geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Alegría met een harde bal richting middenveld. Baquero kopt de bal weg. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apocalicse 34%, Gloriosos del Cibao 66%.
apocalicse - Gloriosos del Cibao 1:2