Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gloriosos del Cibao apocalicse
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Dávila met een sublieme pass. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa passt de bal in één keer door. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal zonder na te denken. Alvarez is nu in balbezit. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Dávila passt de bal zonder na te denken. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa speelt de bal door. Klungelig pakt Santos de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Aponte geeft de bal voor. Inworp. Sanchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarez met een sublieme pass. Polanco met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Fuentes met een sublieme pass. Armenteros rent richting de bal. Armenteros passt de bal zonder na te denken. Polanco is nu in balbezit. Polanco geeft een hoge lob. Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galván springt en kopt de bal. Daar is Aponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez is nu in balbezit. Alvarez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Alvarez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alvarez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sanchez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baquero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Baquero geeft een hoge lob. Baquero probeert de bal aan de voet te houden. Armenteros speelt de bal door. Galván is nu in balbezit. Galván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloriosos del Cibao - apocalicse 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloriosos del Cibao 65%, apocalicse 35%.
Gloriosos del Cibao - apocalicse 1:0

65e minuut.
Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero met een sublieme pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... Alegría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Garrido kopt de bal weg. Polanco controleert de bal met de borst. Dávila begaat een overtreding. Dávila krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloriosos del Cibao 60%, apocalicse 40%.
Gloriosos del Cibao - apocalicse 1:0