Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los montros Themis Goleadores
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Avilés met een snelle inworp. Daar is Cintron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cintron geeft de bal voor. Lugo springt en kopt de bal. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los montros - Themis Goleadores 1:0

24e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal in één keer door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los montros - Themis Goleadores 1:1

40e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván speelt de bal door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap. Alvarez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los montros - Themis Goleadores 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los montros 45%, Themis Goleadores 55%.
los montros - Themis Goleadores 1:2

51e minuut.
Cintron passt de bal in één keer door. Muñiz met een sublieme pass. Lugo rent richting de bal. Lugo haalt uit met een fantastische trap. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los montros - Themis Goleadores 2:2

56e minuut.
Moreno passt de bal zonder na te denken. Galván is nu in balbezit. Avilés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avilés krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Duarte speelt de bal door. Klungelig pakt Aguirre de bal. Carballo begaat een overtreding. Carballo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Carballo rent richting de bal. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno geeft de bal voor. Mella rent richting de bal. Mella probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los montros 42%, Themis Goleadores 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los montros - Themis Goleadores 2:2