Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The New Day Ocoa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Armenteros is nu in balbezit. Armenteros speelt de bal door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Carrasco geeft een hoge lob. Correa probeert de bal aan de voet te houden. Correa speelt de bal door. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Cáceres bokst de bal weg.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barceló neemt de hoekschop. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The New Day 42%, Ocoa 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The New Day - Ocoa 0:0

51e minuut.
Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchamp speelt de bal door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The New Day - Ocoa 1:0

54e minuut.
Alcázar passt de bal met de wreef. Alcázar rent richting de bal. Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The New Day - Ocoa 1:1

63e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera speelt de bal door. Mella is nu in balbezit. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The New Day - Ocoa 2:1

73e minuut.
Armenteros geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barceló met de inworp. Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The New Day - Ocoa 2:2

86e minuut.
Alcázar passt de bal met de wreef. Inworp. Aguilera met de inworp. Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The New Day 52%, Ocoa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The New Day - Ocoa 2:2