Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ocoa The New Day
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Aguilera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moya heeft problemen om de bal te vangen. Moya geeft een lange en hoge pass. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mella kopt de bal weg. Daar is Henríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perelló rent richting de bal. Alcázar rent richting de bal. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. Piña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Alcázar geeft een hoge lob. Daar is Henríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar rent richting de bal. Perelló rent richting de bal. Perelló haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ocoa 37%, The New Day 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ocoa - The New Day 0:0

47e minuut.
Vicioso is nu in balbezit. Vicioso passt de bal met de wreef. Alcázar met een sublieme pass. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar schiet op doel. Piña bokst de bal weg.

50e minuut.
Cepeda is nu in balbezit. Cepeda passt de bal in één keer door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya is nu in balbezit. Moya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Moya passt de bal in één keer door. Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Beauchamp is nu in balbezit. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocoa - The New Day 0:1

77e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Crisostomo verovert de bal door een tackle van achteren. Crisostomo speelt de bal door. Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Agustín de bal. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. Beauchamp probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya rent richting de bal. Moya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ocoa - The New Day 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ocoa 52%, The New Day 48%.
Ocoa - The New Day 0:2