Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JANCER apocalicse
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Brugal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft de bal voor. Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Carballo geeft een lange en hoge pass. Brugal kopt de bal weg. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Maldonado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JANCER - apocalicse 0:1

44e minuut.
Alvarez onderschept slim de pass. Alvarez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carballo de bal. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JANCER 47%, apocalicse 53%.
JANCER - apocalicse 0:1

49e minuut.
Baquero rent richting de bal. Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell speelt de bal door. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Antón passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Gutiérrez de bal onder controle te krijgen. Alvarez is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado draait met de bal, schiet en ... Muñoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Araújo rent richting de bal. Araújo passt de bal met de wreef. Compres is nu in balbezit. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Calderón met de inworp. Alonso is nu in balbezit. Alonso geeft de bal voor. Santana probeert de bal aan de voet te houden. Espinosa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JANCER 44%, apocalicse 56%.
JANCER - apocalicse 0:1