Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JANCER Gloriosos del Cibao
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alfaro de bal onder controle te krijgen. Alegría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Brugal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delgado is nu in balbezit. Fuentes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delgado neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Polanco probeert de bal aan de voet te houden. Gutiérrez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fuentes. Fuentes krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero probeert naar een medespeler te passen. Carballo is nu in balbezit. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván draait met de bal, schiet en ... Maldonado bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco passt de bal met de wreef. Galván is nu in balbezit. Galván draait met de bal, schiet en ... Maldonado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JANCER - Gloriosos del Cibao 0:1

37e minuut.
Alfaro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carbonell met de inworp. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JANCER 50%, Gloriosos del Cibao 50%.
JANCER - Gloriosos del Cibao 0:1

46e minuut.
Polanco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado begaat een overtreding. Delgado krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Galván is nu in balbezit. Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Fuentes kopt de bal weg. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez geeft de bal voor. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maldonado met een sublieme pass. Delgado speelt de bal door. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Delgado onderschept slim de pass. Delgado passt de bal in één keer door. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco rent richting de bal. Araújo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Polanco roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Polanco kan niet meer verder spelen. Cepeda komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Santana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanchez met de inworp. Cepeda rent richting de bal. Cepeda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Santana geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cepeda de bal onder controle te krijgen. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Antón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armenteros met een snelle inworp. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JANCER 56%, Gloriosos del Cibao 44%.
JANCER - Gloriosos del Cibao 0:1