Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NP Milan apocalicse
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


16e minuut.
Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso passt de bal zonder na te denken. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Dávila passt de bal zonder na te denken. Baquero is nu in balbezit. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Adán geeft de bal voor. Inworp. Compres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aragón rent richting de bal. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NP Milan - apocalicse 1:0

42e minuut.
Klungelig pakt Dávila de bal. Aragón is nu in balbezit. Aragón passt de bal zonder na te denken. Galván is nu in balbezit. Galván schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Adán begaat een overtreding. Adán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NP Milan 48%, apocalicse 52%.
NP Milan - apocalicse 1:0

68e minuut.
Compres verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón speelt de bal door. Alonso rent richting de bal. Galván onderschept slim de pass. Galván haalt uit met een fantastische trap. Muñoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa geeft de bal voor. Klungelig pakt Alvarez de bal. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Alvarez speelt de bal door. Alburquerque met een sublieme pass. Baquero rent richting de bal. Alvarez rent richting de bal. Alvarez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NP Milan 43%, apocalicse 57%.
NP Milan - apocalicse 1:0