Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apocalicse NP Milan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Figueroa de bal. Aragón rent richting de bal. Aragón probeert naar een medespeler te passen. Galván rent richting de bal. Galván draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galván rent richting de bal. Galván draait met de bal, schiet en ... Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Luna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apocalicse - NP Milan 0:1

9e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa geeft de bal voor. Espinosa geeft de bal voor. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
apocalicse - NP Milan 1:1

13e minuut.
Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván probeert naar een medespeler te passen. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Compres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adán is nu in balbezit. Compres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Compres krijgt een gele kaart. Adán roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Adán kan niet meer verder spelen. Aponte komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Alburquerque is nu in balbezit. Alonso onderschept slim de pass. Alonso passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Aragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alburquerque rent richting de bal. Alonso onderschept slim de pass. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. Crisostomo bokst de bal weg.

29e minuut.
Luna geeft een hoge lob. Inworp. Calderón met een snelle inworp. Alonso is nu in balbezit. Alonso geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Alonso met een sublieme pass. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Esquivel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
apocalicse - NP Milan 2:1

45e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Aragón onderschept slim de pass. Aragón passt de bal in één keer door. Galván rent richting de bal. Galván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
apocalicse - NP Milan 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apocalicse 45%, NP Milan 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
apocalicse - NP Milan 2:2

46e minuut.
Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galván is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arvelo komt bij de bal en schiet. Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
apocalicse - NP Milan 2:3

61e minuut.
Alvarez rent richting de bal. Arvelo onderschept slim de pass. Arvelo speelt de bal door. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luna. Luna krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa passt de bal in één keer door. Galván heeft problemen om de bal te vangen. Galván draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Alburquerque kopt de bal weg. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Luna geeft een lange en hoge pass. Espinosa kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apocalicse 60%, NP Milan 40%.
apocalicse - NP Milan 2:3