Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ocoa los montros
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Avilés onderschept slim de pass. Avilés passt de bal in één keer door. Acero heeft problemen om de bal te vangen. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Avilés rent richting de bal. Avilés passt de bal zonder na te denken. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero draait met de bal, schiet en ... Daar is Agustín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Mella rent richting de bal. Carballo is nu in balbezit. Carballo passt de bal in één keer door. Acero is nu in balbezit. Acero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Alcázar is nu in balbezit. Campillo verovert de bal door een tackle van achteren. Barceló is nu in balbezit. Campillo onderschept slim de pass. Campillo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocoa - los montros 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ocoa 63%, los montros 37%.
Ocoa - los montros 0:1

48e minuut.
Alvarez geeft de bal voor. Acero rent richting de bal. Alcázar is nu in balbezit. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Campillo met een snelle inworp. Carballo heeft problemen om de bal te vangen. Alcázar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alcázar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Carballo is nu in balbezit. Acero rent richting de bal. Carballo is nu in balbezit. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ocoa 53%, los montros 47%.
Ocoa - los montros 0:1