Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The New Day Themis Goleadores
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Prieto kopt de bal weg. Daar is Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The New Day - Themis Goleadores 0:1

14e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... Piña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mella geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aguirre krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Peláez geeft een hoge lob. Valenzuela is nu in balbezit. Beauchamp onderschept slim de pass. Moya onderschept slim de pass. Moya draait met de bal, schiet en ... Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
López is nu in balbezit. Moya onderschept slim de pass. Moya probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Domínguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Armenteros is nu in balbezit. Armenteros probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. López probeert naar een medespeler te passen. Moya rent richting de bal. Moya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Aguirre de bal. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Henríquez heeft problemen om de bal te vangen. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Moreno passt de bal met de wreef. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henríquez rent richting de bal. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The New Day 37%, Themis Goleadores 63%.
The New Day - Themis Goleadores 0:1

49e minuut.
Armenteros geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duarte de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Beauchamp heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The New Day - Themis Goleadores 1:1

62e minuut.
Moya is nu in balbezit. Moreno onderschept slim de pass. Moreno passt de bal zonder na te denken. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The New Day - Themis Goleadores 1:2

64e minuut.
Henríquez probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Moya rent richting de bal. Moya haalt uit met een fantastische trap. Domínguez bokst de bal weg.

78e minuut.
Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya passt de bal met de wreef. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The New Day - Themis Goleadores 2:2

89e minuut.
Carrasco geeft de bal voor. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela rent richting de bal. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya draait met de bal, schiet en ... Domínguez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The New Day 41%, Themis Goleadores 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The New Day - Themis Goleadores 2:2