Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JANCER Themis Goleadores
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Araújo rent richting de bal. Ortega onderschept slim de pass. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado met een sublieme pass. Duarte is nu in balbezit. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Aguirre de bal. Delgado onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcázar. Alcázar krijgt een gele kaart.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alcázar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguirre met een sublieme pass. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JANCER - Themis Goleadores 0:1

38e minuut.
Galván geeft de bal voor. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel. Maldonado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Oliva is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
JANCER - Themis Goleadores 0:2

44e minuut.
Brugal rent richting de bal. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Aguado rent richting de bal. Aguado geeft een hoge lob. Maldonado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JANCER 57%, Themis Goleadores 43%.
JANCER - Themis Goleadores 0:2

73e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Galván rent richting de bal. Araújo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galván. Galván krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JANCER 52%, Themis Goleadores 48%.
JANCER - Themis Goleadores 0:2