Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Themis Goleadores JANCER
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Santana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonell geeft de bal voor. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Themis Goleadores - JANCER 0:1

11e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal zonder na te denken. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Alcázar kopt de bal weg. Prieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antón geeft de bal voor. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Themis Goleadores - JANCER 0:2

18e minuut.
Araújo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Acevedo komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Mella rent richting de bal. Carbonell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbonell krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell passt de bal met de wreef. Gutiérrez is nu in balbezit. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Themis Goleadores - JANCER 0:3

30e minuut.
Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno geeft een lange en hoge pass. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Themis Goleadores 47%, JANCER 53%.
Themis Goleadores - JANCER 0:3

59e minuut.
López met een snelle inworp. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell met een sublieme pass. Domínguez bokst de bal weg.

65e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell speelt de bal door. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Themis Goleadores - JANCER 0:4

75e minuut.
Antón geeft een hoge lob. Mella kopt de bal weg. Klungelig pakt Oliva de bal. Ortega is nu in balbezit. Ortega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oliva de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Themis Goleadores 50%, JANCER 50%.
Themis Goleadores - JANCER 0:4