Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ocoa apocalicse
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Carballo geeft de bal voor. Calderón kopt de bal weg. Agustín heeft problemen om de bal te vangen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila onderschept slim de pass. Alvarez rent richting de bal. Perelló onderschept slim de pass. Perelló draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ocoa - apocalicse 1:0

18e minuut.
Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Adán bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló onderschept slim de pass. Perelló draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alonso de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Perelló verovert de bal door een tackle van achteren. Perelló passt de bal in één keer door. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar schiet op doel. Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Crisostomo met de inworp. Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perelló is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perelló komt bij de bal en schiet. Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ocoa 38%, apocalicse 62%.
Ocoa - apocalicse 1:0

54e minuut.
Perelló kopt de bal weg. Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Alonso de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocoa - apocalicse 2:0

64e minuut.
Crisostomo rent richting de bal. Calderón onderschept slim de pass. Calderón speelt de bal door. Alcázar rent richting de bal. Alcázar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Beauchamp de bal onder controle te krijgen. Espinosa met een sublieme pass. Daar is Agustín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mella rent richting de bal. Dávila onderschept slim de pass. Dávila probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ocoa 46%, apocalicse 54%.
Ocoa - apocalicse 2:0