Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gloriosos del Cibao The New Day
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Armenteros is nu in balbezit. Armenteros passt de bal met de wreef. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Baquero met een sublieme pass. Armenteros rent richting de bal. Galván rent richting de bal. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fuentes speelt de bal door. Armenteros is nu in balbezit. Armenteros probeert naar een medespeler te passen. Galván heeft problemen om de bal te vangen. Galván draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván maakt een afschuwelijke overtreding. Galván krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Cepeda met een sublieme pass. Galván rent richting de bal. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Armenteros rent richting de bal. Armenteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloriosos del Cibao - The New Day 1:0

45e minuut.
Inworp. Sanchez met een snelle inworp. Cepeda rent richting de bal. Cepeda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Armenteros de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sanchez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Armenteros heeft problemen om de bal te vangen. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloriosos del Cibao 35%, The New Day 65%.
Gloriosos del Cibao - The New Day 1:0

59e minuut.
Luna geeft een lange en hoge pass. Armenteros rent richting de bal. Armenteros passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gloriosos del Cibao - The New Day 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloriosos del Cibao 57%, The New Day 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gloriosos del Cibao - The New Day 1:1