Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Themis Goleadores Gloriosos del Cibao
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 14.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Aguado onderschept slim de pass. Aguado passt de bal met de wreef. Galván is nu in balbezit. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Garrido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez probeert naar een medespeler te passen. Galván is nu in balbezit. Baquero geeft een lange en hoge pass. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván passt de bal met de wreef. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Themis Goleadores - Gloriosos del Cibao 1:0

20e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Galván is nu in balbezit. Ortega is nu in balbezit. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Themis Goleadores - Gloriosos del Cibao 2:0

22e minuut.
Galván met een sublieme pass. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda passt de bal zonder na te denken. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda passt de bal zonder na te denken. Galván rent richting de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega is nu in balbezit. Garrido onderschept slim de pass. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Fuentes rent richting de bal. Fuentes met een sublieme pass. Galván rent richting de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Themis Goleadores - Gloriosos del Cibao 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Themis Goleadores 42%, Gloriosos del Cibao 58%.
Themis Goleadores - Gloriosos del Cibao 2:1

51e minuut.
López geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Polanco de bal onder controle te krijgen. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván onderschept slim de pass. Galván haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Garrido geeft de bal voor. Mella kopt de bal weg. Klungelig pakt Galván de bal. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Themis Goleadores 59%, Gloriosos del Cibao 41%.
Themis Goleadores - Gloriosos del Cibao 2:1