Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ocoa NP Milan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Barceló is nu in balbezit. Aragón onderschept slim de pass. Mella begaat een overtreding. Mella krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Beauchamp speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Arvelo de bal onder controle te krijgen. Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón rent richting de bal. Aragón draait met de bal, schiet en ... Cáceres bokst de bal weg.

12e minuut.
Aragón rent richting de bal. Compres rent richting de bal. Aragón speelt de bal door. Galván rent richting de bal. Galván draait met de bal, schiet en ... Cáceres bokst de bal weg.

19e minuut.
Mella is nu in balbezit. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo begaat een overtreding. Carballo krijgt een gele kaart. Aragón raakt geblesseerd tijdens het duel. Arvelo met een snel genomen vrije trap. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galván rent richting de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocoa - NP Milan 0:1

24e minuut.
Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa geeft een lange en hoge pass. Barceló kopt de bal weg. Perelló rent richting de bal. Perelló haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Alburquerque is nu in balbezit. Perelló verovert de bal door een tackle van achteren. Perelló probeert naar een medespeler te passen. Alcázar rent richting de bal. Alcázar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mella is nu in balbezit. Galván onderschept slim de pass. Agustín is nu in balbezit. Galván onderschept slim de pass. Galván schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Mella probeert naar een medespeler te passen. Alcázar is nu in balbezit. Aragón onderschept slim de pass. Galván is nu in balbezit. Galván schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocoa - NP Milan 0:2

42e minuut.
Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barceló. Barceló krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ocoa 53%, NP Milan 47%.
Ocoa - NP Milan 0:2

46e minuut.
Aragón heeft problemen om de bal te vangen. Perelló verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló draait met de bal, schiet en ... Ochoa bokst de bal weg.

48e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez speelt de bal door. Aragón met een sublieme pass. Galván rent richting de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocoa - NP Milan 0:3

49e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa speelt de bal door. Alvarez met een sublieme pass. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beauchamp probeert naar een medespeler te passen. Arvelo is nu in balbezit. Barceló verovert de bal door een tackle van achteren. Perelló is nu in balbezit. Perelló geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Aragón is nu in balbezit. Mella is nu in balbezit. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón schiet op doel. Agustín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ocoa - NP Milan 0:4

78e minuut.
Alburquerque raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Domínguez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ocoa 51%, NP Milan 49%.
Ocoa - NP Milan 0:4