Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apocalicse Themis Goleadores
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Alcázar met een snelle inworp. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een hoge lob. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Alonso rent richting de bal. Espinosa rent richting de bal. Espinosa passt de bal met de wreef. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Galván rent richting de bal. Ortega is nu in balbezit. Ortega draait met de bal, schiet en ... Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Peláez met de inworp. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván geeft een lange en hoge pass. Adán heeft problemen om de bal te vangen. Ortega is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Beauchamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchamp geeft een lange en hoge pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Mella rent richting de bal. Mella passt de bal zonder na te denken. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel. Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
apocalicse - Themis Goleadores 0:1

24e minuut.
Alonso rent richting de bal. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santos. Santos krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván passt de bal zonder na te denken. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega is nu in balbezit. Galván is nu in balbezit. Galván haalt uit met een fantastische trap. Muñoz bokst de bal weg. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apocalicse 57%, Themis Goleadores 43%.
apocalicse - Themis Goleadores 0:1

49e minuut.
Alonso probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Duarte begaat een overtreding. Santos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dávila wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
apocalicse - Themis Goleadores 1:1

65e minuut.
Alvarez geeft een hoge lob. Peláez kopt de bal weg. Klungelig pakt Luna de bal. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Calderón schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alcázar de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Espinosa neemt de hoekschop. Duarte kopt de bal weg. Domínguez bokst de bal weg.

84e minuut.
Alonso trapt de bal weg. Alonso kopt de bal weg. López probeert de bal aan de voet te houden. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
apocalicse - Themis Goleadores 2:1

88e minuut.
Galván met een sublieme pass. Alvarez is nu in balbezit. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega haalt uit met een fantastische trap. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
apocalicse - Themis Goleadores 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apocalicse 42%, Themis Goleadores 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
apocalicse - Themis Goleadores 2:2