Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Themis Goleadores apocalicse
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella geeft de bal voor. Luna probeert de bal met de borst te controleren. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ... Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Aguirre is nu in balbezit. Met opzet legt Dávila zijn tegenspeler op de grond. Dávila krijgt een gele kaart. Aguirre raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer rent richting de bal. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa geeft een hoge lob. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer onderschept slim de pass. Balaguer schiet op doel. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Themis Goleadores 53%, apocalicse 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Themis Goleadores - apocalicse 0:0

58e minuut.
Balaguer is nu in balbezit. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Balaguer is nu in balbezit. Balaguer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Adán kopt de bal weg. Duarte is nu in balbezit. Balaguer verovert de bal door een tackle van achteren. Balaguer draait met de bal, schiet en ... Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Themis Goleadores - apocalicse 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Themis Goleadores 51%, apocalicse 49%.
Themis Goleadores - apocalicse 0:1