Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gloriosos del Cibao los montros
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Sanchez rent richting de bal. Sanchez passt de bal zonder na te denken. Campillo met een sublieme pass. Lugo is nu in balbezit. Lugo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gloriosos del Cibao - los montros 0:1

12e minuut.
Carballo is nu in balbezit. Carballo passt de bal met de wreef. Daar is Polanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugo onderschept slim de pass. Lugo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Carballo probeert naar een medespeler te passen. Garrido is nu in balbezit. Garrido speelt de bal door. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván haalt uit met een fantastische trap. Carvajal bokst de bal weg.

36e minuut.
Avilés probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo is nu in balbezit. Lugo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloriosos del Cibao - los montros 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloriosos del Cibao 68%, los montros 32%.
Gloriosos del Cibao - los montros 0:2

69e minuut.
Baquero passt de bal met de wreef. Moreno is nu in balbezit. Sanchez begaat een overtreding. Moreno roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Moreno kan niet meer verder spelen. Lugo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Carballo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baquero. Carballo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carballo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cortés kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lugo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloriosos del Cibao 47%, los montros 53%.
Gloriosos del Cibao - los montros 0:2