Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A Tigres Caribeños FC Quisquya
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño probeert naar een medespeler te passen. Calderón is nu in balbezit. Bueno rent richting de bal. Bueno schiet op doel. Bonilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal is nu in balbezit. Nadal passt de bal in één keer door. Campuzano rent richting de bal. Campuzano schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bueno kan de bal niet met de borst controleren. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero passt de bal met de wreef. Ávila is nu in balbezit. Ávila haalt uit met een fantastische trap. Pimentel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galván zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baquero is nu in balbezit. Baquero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Padilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frías rent richting de bal. Frías geeft een lange en hoge pass. Montaño is nu in balbezit. Montaño schiet op doel. Bonilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Tigres Caribeños 54%, FC Quisquya 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A Tigres Caribeños - FC Quisquya 0:0

46e minuut.
Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano passt de bal in één keer door. Cuevas is nu in balbezit. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Tigres Caribeños - FC Quisquya 1:0

53e minuut.
Frías kopt de bal weg. Campuzano geeft een hoge lob. Frías is nu in balbezit. Frías draait met de bal, schiet en ... Bonilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A Tigres Caribeños - FC Quisquya 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Tigres Caribeños 62%, FC Quisquya 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A Tigres Caribeños - FC Quisquya 1:1