Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE RD FC Quisquya
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pereira speelt de bal door. Campuzano rent richting de bal. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano onderschept slim de pass. Campuzano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mella heeft problemen om de bal te vangen. Mella geeft een lange en hoge pass. Cuevas rent richting de bal. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Barreiro probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Montaño rent richting de bal. Montaño speelt de bal door. Nadal rent richting de bal. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. Pimentel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Morillo kopt de bal weg. López met een sublieme pass. Daar is Azcona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Asensio speelt de bal door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal met de wreef. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bueno passt de bal met de wreef. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado speelt de bal door. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THE RD - FC Quisquya 1:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla met een snelle inworp. Frías heeft problemen om de bal te vangen. Frías geeft een hoge lob. Campuzano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Azcona de bal onder controle te krijgen. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella rent richting de bal. Campuzano onderschept slim de pass. Campuzano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Alvarado speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Pereira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereira krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Barreiro geeft de bal voor. Inworp. Bonilla met de inworp. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE RD 47%, FC Quisquya 53%.
THE RD - FC Quisquya 1:0

58e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Campuzano onderschept slim de pass. Soldevilla rent richting de bal. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Brito kopt de bal weg. Frías is nu in balbezit. Cruz begaat een overtreding. Frías raakt geblesseerd tijdens het duel. Frías komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE RD 43%, FC Quisquya 57%.
THE RD - FC Quisquya 1:0