Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jordy los fuertes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Compres speelt de bal door. Abel rent richting de bal. Abel passt de bal zonder na te denken. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Moya is nu in balbezit. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cruz de bal. Cruz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Moya de bal. Compres rent richting de bal. Abel rent richting de bal. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jordy - los fuertes 1:0

28e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares passt de bal zonder na te denken. Abel is nu in balbezit. Abel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz passt de bal met de wreef. Moya rent richting de bal. Abel onderschept slim de pass. Abel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres probeert naar een medespeler te passen. Abel is nu in balbezit. Abel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jordy 32%, los fuertes 68%.
jordy - los fuertes 1:0

57e minuut.
Ortega probeert de bal met de borst te controleren. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres passt de bal in één keer door. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz rent richting de bal. Muñiz is nu in balbezit. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Alegría passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ortega de bal. Ortega passt de bal met de wreef. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jordy - los fuertes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jordy 53%, los fuertes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jordy - los fuertes 1:1